بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا کاروانسرای وکیل یا بوتیک هتل کاروانیکا

بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا، از گذشته تا امروز

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا امروزه به نام بوتیک هتل کاروانیکا یا همان کاروانسرای وکیل کرمان شناخته می‌شود. بوتیک هتل کاروانیکا کاروانسرایی دوطبقه است، متشکل از 57 اتاق و سوئیت که قدمت خدمات مهمان‌نوازی و پذیرایی‌اش به بیش از 150 سال می‌رسد. این بوتیک هتل بزرگ‌ترین کاروان‌سرای دو طبقه ایران به شمار می‌رود. بوتیک هتل کاروانیکا (کاروانسرای وکیل کرمان) در خیابان شریعتی 20، جنب کلانتری 11 واقع شده است.

فهرست محتوا نمایش

در این نوشتار به بررسی سرگذشت بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا یعنی بوتیک هتل کاروانیکا خواهیم پرداخت. روند پیدایش کاروانسراها در ایران، داستان ساخت کاروان‌سرای وکیل، معرفی مجموعه گنجعلی خان و اهمیت آن از منظر تاریخی و معماری، بازسازی و مرمت کاروانسرای وکیل کرمان از جمله مباحثی است که در این نوشتار به آن‌‌ها خواهیم پرداخت.

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا کجاست؟

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا با نام امروزی بوتیک هتل کاروانیکا در کرمان، خیابان شریعتی 20، جنب کلانتری 11 واقع شده است.

قدمت بوتیک هتل کاروانیکا به چه دورانی بازمی‌گردد؟

بوتیک هتل کاروانیکا یا کاروانسرای وکیل کرمان در دوران قاجار و در سال 1284 ه.ق به دست وکیل‌الملک دوم ساخته شد.

نحوه رزرو بوتیک هتل کاروانیکا به چه صورت است؟

با مراجعه به سامانه رکسان آنلاین، می‌توانید اتاق خود را باتوجه‌به امکانات و ویژگی‌های موردنظر به‌سادگی رزرو کنید. یکی از مزایای استفاده از سامانه رکسان آنلاین، بهره‌‌مندی از تخفیف‌های ویژه برای هر یک از اتاق‌های مجموعه هتل‌های گروه بین‌المللی هتلداری و گردشگری رکسان است.

بوتیک هتل کاروانیکا دارای چه امکاناتی است؟

بوتیک هتل کاروانیکا دارای 57 اتاق و سوئیت و همچنین 152 تخت از امکاناتی مانند رستوران (منوی ایرانی) شربت‌خانه، کافه، فروشگاه بهره‌مند است. همه اتاق‌های بوتیک هتل کاروانیکا از نظر امکانات کامل هستند. مینی بار، یخچال، روم سرویس، میز آرایش، صندوق امانات، سیستم سرمایش و گرمایش و همچنین تهویه مطبوع، تلویزیون، سرویس بهداشتی فرنگی و حمام، کمد لباس، مبلمان، چای‌ساز، Wi-Fi پرسرعت، تخت بزرگ، نرم و راحت، پک‌های بهداشتی کامل و … از جمله امکاناتی هستند که در هر یک از اتاق‌ها وجود دارند.

واژه ‌شناسی کاروانسرا

نام کاروانسرا برگرفته از کاروان و سراست. “کاروان” یا “کاربات” به معنای قافله یا گروهی از مسافران و “سرای” به معنی خانه و جاست. کاروانسرا مشتق از زبان پهلوی و ساسانی است. کاروانسرا یک واژه اصیل ایرانی است. در ادبیات تاریخی واژگان مشابهی برای کاروانسرا به وجود آمده است که تفکیک آن‌ها از یکدیگر بسیار دشوار خواهد بود. واژگانی همچون ساباط، کاربات، خان، زاویه، خانقاه، رباط و منزلگاه از این دسته‌اند.

بر اساس ریشه‌شناسی تاریخی واژه کاروانسرا، مفهوم و تعریف اصلی کاروانسرا، در بعد تجاری و بازرگانی آن نهفته است. مکانی برای تجارت و دوری از راهزنان. این مکان‌ها برای استراحت مسافران به وجود آمد و شامل اتاق‌هایی برای اقامت و حیاط‌های بیرونی و اندرونی برای تجمع و حشرونشر مهمانان و کاروانیان است.

بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا کاروانسرای وکیل قدیم

پیدایش بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا در ایران

پیشینه ساخت کاروانسراهای ایرانی به دوران هخامنشیان برمی‌گردد. ایجاد راه‌های ارتباطی امن و پیوسته یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های حاکمان ایرانی در ادوار گذشته بود. در ایران، کاروانسرا عمدتا برای ایجاد و حفظ ارتباطات تجاری، بازرگانی و حفظ قدرت حاکمان شکل گرفتند. تعدد کاروانسراها، حاکی از اهمیت این مکان‌ها برای استراحت و امنیت کاروان‌ها بوده است. ساخت کاروانسراها در ایران در دوران صفویه و قاجاریه شدت گرفت. هر یک از این کاروانسرا به‌ویژه بوتیک هتل کاروانیکا علاوه بر حفظ ماهیت تاریخی و استراتژیکی، بیانگر سبک و رشد معماری دوران خود هستند.

در ایران، کاروانسراها به کاخ‌های بیابانی معروف‌اند. این بناها، بزرگ‌ترین بناهای غیرمذهبی هستند که طی قرن‌ها، اهمیت و لزوم وجود آن‌ها از دوره‌ای به دوره‌ای دیگر منتقل شد. به‌طوری‌که اوج شکوفایی آن‌ها منوط به دوران صفویه به‌ویژه دوران حکومت شاه‌عباس اول می‌شود. در این دوران، کاروانسراها از نظر معماری و تسهیل راه‌های ارتباطی و همچنین تجاری و سفر انسجامی واحد به خود گرفتند.

ساخت کاروانسرا در ایران تا دوره قاجار ادامه داشت. در این دوران، کاروانسراها از نظر اندازه و معماری وارد فازهای جدیدی شدند که آن‌ها را از دیگر کاروانسرهای ادوار قبل متمایز می‌سازد.

ساخت کاروانسرای وکیل کرمان، بوتیک هتل کاروانیکا

کاروانسرای وکیل کرمان، امروزه با نام بوتیک هتل کاروانیکا شناخته می‌شود. کنار حمام وکیل و در ضلع شمالی بازار قرار گرفته است. کاروانسرای وکیل بزرگ‌ترین کاروانسرای دو طبقه ایران و یکی از بزرگ‌ترین کاروانسراهای دو طبقه دنیاست. علاوه بر این، بزرگ‌ترین کاروانسرای شهر کرمان نیز به شمار می‌رود.

بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا  قبل از ترمیم کاروانسرای وکیل

خالق بوتیک هتل کاروانیکا

بوتیک هتل کاروانیکا به فرمان محمد اسماعیل‌خان نوری اسماعیلی ملقب به وکیل‌الملک اول ساخته شد. وی فرزند فتحعلی خان معروف به کوه نور بود. او به مدت نه سال (1275 تا 1284 ه.ق) در مقام نایب‌الحکومه و حکمران شهر کرمان قرار داشت. ازآن‌رو که امور ایالت کرمان را در اختیار داشت به او لقب وکیل‌الملک اعطا شد. او در زمان حکومت خود خدمت‌های بسیاری در راستای آبادانی و تمهید اسباب آسوده‌خاطری رعیت انجام داد. در همین دوران بود که شال کرمان به درجه‌ای ترقی یافت که از رونق بازار کشمیر کاسته شد. آوازه قالی کرمان از فارس و عراق گذشت.

ساخت کاروانسرای وکیل کرمان در سال 1277 ه.ق به فرمان وکیل‌الملک صورت گرفت و در سال 1284 ه.ق به دست مرتضی‌قلی خان نوری ملقب به وکیل‌الملک ثانی فرزند وکیل‌الملک تکمیل شد. کاروانسرای وکیل‌الملک کرمان از مجموعه کاروانسراهای درون‌شهری است که در مجموعه وکیل قرار دارد.

کاروانسرای وکیل کرمان در مجموعه وکیل قرار دارد؛ مجموعه وکیل دربردارنده یکی از بزرگ‌ترین کاروانسراهای کرمان در دوره قاجار است. این کاروان‌سرا که امروزه به‌عنوان بوتیک هتل کاروانیکا شناخته می‌شود در قلب بزرگ‌ترین بازار کرمان یعنی بازار وکیل قرار دارد.

با اقامت در بوتیک کاروانیکا، اقامت در دل تاریخ را تجربه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش رزرواسیون به شماره 2 -32260001- 034 تماس بگیرید.

موقعیت مکانی بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا

کاروانسرای وکیل (بوتیک هتل کاروانیکا) در محله‌ای موسوم به بازار وکیل و در ضلع شمالی آن واقع شده است. این بنا دربرگیرنده عناصری از قبیل حمام و مسجد نیز هست که همگی در کنار یکدیگر و در راسته اصلی بازار قرار دارند. علاوه بر این، میدان‌های قدیمی گنجعلی خان و میدان ارگ در سمت غربی و میدان جدید مشتاق یا پهلوی سابق در سمت شرقی، از دیگر عناصر پیرامونی این مجموعه به شمار می‌روند.

از مهم‌ترین بناهای به‌جامانده در دوران حکمرانی وکیل‌الملک، مجموعه وکیل کرمان است. تمامی مجموعه اعم از مدرسه، حمام، کاروانسرا و مسجد با نام وکیل شناخته می‌شوند. این مجموعه متعلق به دوران ناصرالدین‌شاه قاجار است که بنا بر کتیبه، سنگی واقع در درگاه اصلی، این بنا در سال 1244 شمسی، به دستور وکیل‌الملک صادر شد و در سال 1249 شمسی، ساخت آن به همت وکیل‌المک دوم پایان یافت. مساحت کل مجموعه گنجعلی خان قریب به 11000 مترمربع است.

بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا قبل از ترمیم کاروانسرای وکیل

بناهای مجموعه وکیل کرمان (گنجعلی خان)

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا (کاروانسرای وکیل) واقع در مجموعه وکیل کرمان و هم‌جوار با بازار وکیل، حمام وکیل، مسجد وکیل، مدرسه حیاتی و خانه مسجد وکیل است.

بازار وکیل مجموعه وکیل کرمان

یکی از بخش‌های مجموعه وکیل، بازار وکیل است. این بازار از بازارهای دیدنی عصر قاجار به شمار می‌رود که در سال 1280 ه.ق کار ساخت آن آغاز شد و در سال 1287 ه.ق به اتمام رسید. آنچه این بازار را از دیگر بازارهای دوره قاجار متمایز می‌کند نظم و ترتیب مغازه‌ها، سبک معماری و رعایت اندازه‌ها در هر یک از بخش‌های بازار است.

بازار وکیل، بخش تجاری مجموعه وکیل را شکل می‌دهد که با طول حدود 600 متر بین مسجد و ارگ قرار دارد که شامل مغازه‌های مسقف و کاروانسراها و گذرهای متعددی است. بازار وکیل الگویی مشابه بازارهای ایرانی (مستقیم و کشیده) دارد که هر صنف و صنعت در بخش خاص خود جایی گرفته‌اند. میان بازار وکیل و بوتیک هتل کاروانیکا (کاروانسرای وکیل کرمان) دری مشترک وجود دارند که مهمانان و مسافران به راحتی می‌توانند از بوتیک هتل به بازار تردد کنند.

نکته جالب درباره بازار وکیل کرمان این است که گستردگی این بازار سبب شده تا تاریخ‌نگاران بسیاری به‌اشتباه بیفتند. همچون کاستلو، محقق برجسته انگلیسی که در ساختار سنتی شهر کرمان کل بازارهای کرمان را به نام بازار وکیل اطلاق کرده است. بازار وکیل یا کرمان در سال 1353 در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت.

حمام وکیل مجموعه گنجعلی خان

بر سر در حمام شعری به خط نستعلیق حک شده است که مصرع آخر آن چنین است: “کسی نداده نشان در جهان چنین حمام”

در مجموعه گنجعلی خان کرمان، حمام وکیل بین میدان و بازار گنجعلی خان و قیصریه قرار دارد. از شمال به خیابان شریعتی و حدفاصل کوچه سردار و مدنی، از شرق به بازار مظفری، از جنوب به مسجد ملک و از غرب به کاروانسرای گلشن و بازار اختیاری محدود است. این حمام در سال 1280 ه.ق بر پایه اسلوب زیبای معماری عصر زندیه قاجاریه و با الهام از حمام گنجعلی خان و ابراهیم‌خان ظهیرالدوله بنا شده است.

حمام وکیل تا اواسط دوران پهلوی دایر بود  و در سال 1355 ش، پس از بازسازی و مرمت تبدیل به چایخانه سنتی شد. در سال 1369 ش، درگاه آن به شکل سنتی بازسازی شد و به‌طوری‌که امروزه با بازار ارتباط برقرار کرده است. این بنا در سال 1353 با عنوان مجموعه وکیل در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

مسجد وکیل گنجعلی خان

مسجد وکیل هم مانند بوتیک هتل کاروانیکا (کاروانسرای وکیل کرمان) یکی از بناهای فعال مجموعه وکیل به شمار می‌رود. در ورودی مسجد در گوشه بازار قیصریه واقع شده است. امروزه مراسم آیینی و مذهبی در ایام مختلف در این مسجد برگزار می‌شود. این بنا در سال 1287 ه.ق از سوی وکیل‌المک دوم بنا شد. مسجد وکیل در سال 1379، در فهرست آثار ملی ثبت شده ایران قرار گرفت.  

مدرسه حیاتی مجموعه وکیل

مدرسه حیاتی سومین مدرسه داخل بازار به شمار می‌رود و یکی دیگر از عناصر مجموعه وکیل است. این بنا به‌عنوان یکی از مدارس بزرگ و تاریخی کرمان شناخته می‌شود. در سال 1267 شمسی، این بنا با کاربری بانک شاهنشاهی ایران و انگلیس بنا شد. ساختمان حیاتی در سال 1312 شمسی، پس از انتقال بانک به محل کنسولگری انگلیس، برای استفاده دانش‌آموزان بازسازی و در سال 1320 به یاد “بی‌بی حیاتی” نام‌گذاری شد.

این مدرسه در پاییز سال 1380 به عنوان اثر ملی ایران، ثبت گردید. در سال 1393، این بنا با کاربری موزه مشاغل و حِرَف مرمت و در زمستان 1394، با نام موزه بانو حیاتی بازگشایی شد.

بانو حیاتی که بود؟

بانو حیاتی کرمانی، متخلص به بی‌بی حیاتی، در نیمه دوم قرن دوازدهم در بم زاده شد. استاد زرین‌کوب درباره این شاعر و غزل‌سرا چنین می‌نویسد: “تا آنجا که مخلص از روی دیوان حاضر می‌تواند اظهارنظر نماید، غزل‌های دیوان حیاتی نمونه غزل‌های صوفیانهٔ عصر اوست. آنچه را صوفیه عشق حقیقی می‌خوانند، به زبان عشق مجازی می‌سراید و مخاطب را سرگشته و حیرت‌زده بر این تردید باقی می‌گذارد که آیا در این سخنان عشق کام‌جویی را که از ورای نقاب عشق الهی همچنان به صد عشوه و اشاره خود را نشان می‌دهد باید باور کرد یا نه؟”

گنجعلی خان که بود؟

گنجعلی خان از حاکمان مشهور کرمان در دوره شاه‌عباس صفوی است. گنجعلی خان خدمات بسیاری به کرمان و ایران کرد. در زمان او تمامی راه‌های منتهی به دریاها ایمن شدند و تجارت رونق گرفت. وی 30 سال به کرمان خدمت کرد و از نظر سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و معماری کرمان را در اوج خود نگاه داشت. وی از سال 975 تا 1003 شمسی، مجموعه گنجعلی خان کرمان را بنا نهاد.

چرا به کاروانیکا بوتیک هتل گفته می‌شود؟

چرا به کاروانیکا بوتیک هتل گفته می‌شود؟

در معنای ساده بوتیک هتل به مکانی گفته می‌شود که کوچک، تاثیرگذار و هم‌راستا با المان‌های محبوب روز باشد. بوتیک هتل‌ها معمولا در بافت‌های شهری و پر تردد ساخته می‌شوند. مکان‌هایی که بر اساس استانداردهای هتل‌داری اداره شده اما در فضا و چارچوبی راحت‌تر از هتل. طراحی و چیدمان فضاهای داخلی بوتیک هتل عموما به‌صورت هنری، مدرن و یا سنتی هستند و توجه به مبلمان راحت بیش از مبلمان‌های خاص و گران‌قیمت است.

بوتیک هتل‌ها اتاق‌های کم‌تری در مقایسه با هتل‌های معمولی دارند. امکانات تفریحی و ورزشی همچون استخر، باشگاه، اسپا و… در بوتیک هتل‌ها دیده نمی‌شود. شخصی‌سازی اتاق‌ها در بوتیک هتل‌ها بسیار مرسوم‌اند. در ساخت بوتیک هتل به المان‌های طبیعی و سازگار با محیط‌زیست توجهی ویژه می‌شود.

پیدایش اولین بوتیک هتل دنیا

پیدایش بوتیک هتل به دهه 40 و 50 میلادی بازمی‌گردد، درست زمانی که هتل‌های زنجیره‌ای در حال رشد بودند. دورانی که هتل‌های ماریوت، هالیدی این و هیلتون شعبه‌های خود در سراسر دنیا را افزایش می‌دادند یا زمانی که هتل وستین برای اولین بار سرویس اتاق 24 ساعته را راه‌اندازی نمود. ایان شریگر، مالک هتل‌های مورگان، مفهوم بوتیک هتل را وارد واژه‌نامه هتلداری و اولین بوتیک هتل دنیا را افتتاح کرد. نخستین بوتیک هتل‌ها در نیویورک، سانفرانسیسکو و لندن شکل گرفتند.

بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا کاروانسرای وکیل

بوتیک هتل کاروانیکا (کاروانسرای وکیل کرمان)

بوتیک هتل کاروانیکا، بنایی به حق رفیع با طراحی بدیع است. ادوارد گرانویل براون در کتاب “یک سال در میان ایرانیان” چنین می‌نویسد: در ابتدای ورود به شهر کرمان، از میان بازارها به کاروانسرای وکیل رفتم که گفته شد بهترین است، اما آنجا اتاق خالی نداشت. بنابراین پس از کمی تاخیر که طی آن گروه کوچکی تماشاگر مرا احاطه کرده بودند، به کاروانسرای حاج علی آقا رفتیم و همانجا اتاق گرفتیم.

کاروانسرای وکیل کرمان، در آغاز دارای 120 حجره بود. این کاروانسرا، در سمت چپ بازار وکیل قرار دارد. این بنا بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا و بزرگ‌ترین کاروانسرای دو طبقه ایران و یکی از بزرگ‌ترین کاروانسراهای دو طبقه دنیاست. از خصیصه‌های معماری کاروانسرای وکیل (بوتیک هتل کاروانیکا)، نوع چهار ایوانی کاروانسراست.

کاروانسراها یکی از مهم‌ترین بناهای مرتبط با سفر در ایران به شمار می‌روند و بوتیک هتل کاروانیکا نیز بخش مهمی از تاریخ سفر کرمان است. این کاروانسرا و کاربری جذاب آن به عنوان بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا، مقصد فوق‌العاده جذابی برای مسافران شهر تاریخی کرمان قلمداد می‌گردد. در صورتی که به کرمان سفر کردید، می‌توانید در بوتیک هتل کاروانیکا، اقامتی به یادماندنی و خاص را تجربه کنید.

با اقامت در بوتیک کاروانیکا بخشی از تاریخ با شکوه ایران باشید. برای رزرو اتاق خود وارد سامانه رکسان آنلاین شوید و فقط با چند کلیک اتاق خود را رزرو کنید.

بازسازی و مرمت بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا، کاروانیکا

بازسازی و مرمت بزرگ ‌ترین بوتیک هتل دنیا، کاروانیکا

کاروانسرای وکیل (بوتیک هتل کاروانیکا) دارای دوطبقه همراه با 120 غرفه بود. به‌طوری‌که در طبقه همکف 81 غرفه و در طبقه اول 31 غرفه داشت. کاروانیکا دو در ورودی به بازار بزرگ وکیل دارد. بادگیر و برج ساعت از مشخصه‌های شاخص و ارزشمند کاروان‌سرای کاروانیکاست.

کار بازسازی و مرمت کاروانسرای وکیل در سال 1397، با همکاری هلدینگ رکسان و گروه سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) آغاز شد.

امروزه بوتیک هتل کاروانیکا، دارای 57 اتاق و سوئیت است. طبقه همکف 30 اتاق و طبقه اول 28 اتاق دارد. مجموع تخت‌های بوتیک هتل کاروانیکا به 152 تخت می‌رسد. این مجموعه اقامتی و پذیرایی دارای رستوران، شربت‌خانه، کافی‌شاپ و دو حیاط بیرونی و درونی است.

در بازسازی و مرمت کاروانسرای وکیل، به بهترین شکل از همه فضاها و پتانسیل‌های موجود استفاده شده است. علاوه بر این، تمامی اصول و مبانی نظری مرمت از نظر سازه‌ای و معماری در این پروژه مورد محافظت و نگهداری قرار گرفت. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های حفظ شده در بازسازی و احیای کاروان‌سرای وکیل و تبدیل آن به بوتیک هتل کاروانیکا، حفظ کاربری اصلی این بناست. یعنی مهمان‌پذیری و ارائه خدمات اقامتی و پذیرایی.

آنچه به این بنای تاریخی افزوده شد، ایجاد بخش‌هایی به‌منظور معرفی صنایع‌دستی، سوغات کرمان، گلیم‌بافی، پته‌دوزی و سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی است. 

حیاط‌ های بوتیک هتل کاروانیکا

مشخصات کالبدی بنای بوتیک هتل کاروانیکا (کاروانسرای وکیل کرمان)

ورودی ‌های بوتیک هتل کاروانیکا

کاروانسرای وکیل کرمان (بوتیک هتل کاروانیکا) دارای دو در اصلی است. در رو به بازار وکیل و دیگری در چوبی بزرگ و اصلی است که تمامی عناصر شاخص کاروانیکا را در خود دارد. آنچه نقش این دو در را پررنگ می‌کند، مسیرهای منتهی به هر سوست. از مرکز درگاه کاروانیکا به سمت غربی می‌توان به بازار بزرگ وکیل، حمام وکیل، میدان ارگ و میدان گنجعلی خان دسترسی داشت. از سمت شرق کاروانیکا، می‌توان به بازار وکیل، مدرسه حیاتی، قیصریه اول و دوم، مسجد وکیل، کاروانسرای میرزاعلی نقی و در نهایت میدان مشتاق راه یافت.

بوتیک هتل کاروانیکا، دو ایوان شمالی و جنوبی با ساختاری مستطیلی در دوطبقه دارد که دارای بزرگ‌ترین سراهای درون‌شهری قاجاری است. فضاهای هشتی با دالان‌های نسبتاً طویل با سقف‌های آجری و پلان هشت‌ضلعی نامنظم، مقرنس‌ها و همچنین طاق‌های کجاوه‌ای با گنبدهای مدور، فضایی خارق‌العاده از اوج هنر معماری دوران قاجاریه را به رخ می‌کشد.

حیاط‌ های بوتیک هتل کاروانیکا

در میانه حیاط کاروانیکا، دو حوض سنگی مستطیل‌شکل با فواره‌ای در میانه آن قرار دارد. درگذشته آب این دو حوض از طریق قنات‌ها و چاه‌های حفر شده در مجموعه تامین می‌شد. علاوه بر این، سه باغچه مربعی‌شکل با درختان کاج، پسته و انار در سه‌گوشه حیاط قرار دارد. حیاط اندرونی همچون اقامتگاهی خصوصی است همراه با یک حوض هشت‌ضلعی سنگی زیبا در میانه آن.

عمارت بادگیر و برج ساعت بوتیک هتل کاروانیکا

عمارت بادگیر و برج ساعت بوتیک هتل کاروانیکا

عمارت بادگیر و برج ساعت دو بنای نامتقارن و غیر همسان هستند که در سمت ایوان شمالی واقع شدند. این دو برج به دلیل ارتفاع زیاد از نقاط مختلف شهر قابل‌مشاهده هستند. یکی از دلایل ساخت بادگیر و برج ساعت، راهنمایی کاروانان مبنی بر وجود کاروان‌سرای وکیل در مرکز شهر بود.

درباره عمارت بادگیر باید گفت، آجرکاری‌های دندان‌موشی و گچ‌بری‌های فتیله‌ای از ویژگی‌های شاخص معماری این بناست. در ساقه بادگیر که با کاشی‌های هفت‌رنگ آذین شده‌اند آیه “حسبنا الله و نعم الوکیل” به معنی “خداوند ما را کفایت می‌کند” به خط ثلث حک شده است. درگذشته، زیر برج ساعت ناقوسی وجود داشت که با نواختن زنگ راس هر ساعت، زمان را اعلام می‌کرد.

تزیینات بوتیک هتل کاروانیکا

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا واقع در کرمان، دارای تزیینات منحصربه‌فرد ساختاری است. به‌طوری‌که در شکل‌دهی به ساختار فضای بنا و معماری آن نقشی اساسی داشته‌اند. تزیینات بوتیک هتل کاروانیکا عبارت‌اند از نقش‌ها و گره‌های هندسی بسیار زیبا با زمینه‌های ساده و شطرنجی به‌صورت گل صابونکی. همچنین، ترکیب‌های بی‌نظیر از آجر و کاشی‌های مربع، مستطیل، لوزی، مورب، افقی، عمودی و دیگر حالات که در نهایت سبک معقلی را ایجاد کرده‌اند.

استفاده از رنگ‌های فیروزه‌ای، زرد، لاجوردی، سفید و مشکی و به‌کارگیری ترکیب نقش‌مایه گره ترکیبی ترنج و شبه ترنج بر روی زمینه آجری و کاشی معقلی، زیبایی کم‌نظیری را رقم زده است.

با اقامت در بوتیک هتل کاروانیکا بخشی از تاریخ بزرگ‌ترین کاروانسرای دو طبقه ایران باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش رزرواسیون به شماره 2 -32260001- 034 تماس بگیرید.

ویژگی‌ های اصلی بزرگ‌ ترین بوتیک هتل دنیا، کاروانیکا

ویژگی‌ های اصلی بزرگ‌ ترین بوتیک هتل دنیا، کاروانیکا

بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا، بوتیک هتل کاروانیکا کرمان در سال 1401 مورد بهره‌برداری قرار گرفت. این بوتیک هتل با 4000 متر مربع حیاط و دو ایوان شمالی و جنوبی فضای فوق‌العاده زیبا و مطلوبی را برای استفاده عموم فراهم کرده است. بوتیک هتل کاروانیکا با 57 اتاق و سوئیت و 152 تخت پذیرای مهمانان گرامی در تمامی طول سال خواهد بود.

هر یک از اتاق‌های بوتیک هتل کاروانیکا دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی از نظر چیدمان و فضاست. اتاق‌های کاروانیکا شامل اتاق‌های کانکت، معمولی و سوئیت هستند. ظرفیت هر یک از اتاق‌ها بسیار متنوع است. برای مثال سوئیت لاله خاتون، 13 نفر ظرفیت دارد اما می‌تواند به صورت تفکیک شده هم مورد استفاده قرار گیرد. متراژ اتاق‌ها نیز بسیار متنوع‌اند. هنگام رزرو از طریق رکسان آنلاین، می‌توانید اتاق خود را با توجه به امکانات و ویژگی‌های موردنظر به سادگی رزرو کنید.

یکی از مزایای استفاده از سامانه رکسان آنلاین، بهره‌‌مندی از تخفیف‌های ویژه برای هر یک از اتاق‌های مجموعه هتل‌های زنجیره‌ای گروه هتلداری و گردشگری رکسان است.

همه اتاق‌های بوتیک هتل کاروانیکا از نظر امکانات کامل هستند. مینی بار، یخچال، روم سرویس، میز آرایش، صندوق امانات، سیستم سرمایش و گرمایش و همچنین تهویه‌مطبوع، تلویزیون، سرویس بهداشتی فرنگی و حمام، کمد لباس، مبلمان، چای‌ساز، Wi-Fi پرسرعت، تخت بزرگ، نرم و راحت، پک‌های بهداشتی کامل و… از جمله امکاناتی هستند که در هر یک از اتاق‌ها وجود دارند.

امکانات بوتیک هتل کاروانیکا

امکانات بوتیک هتل کاروانیکا

بوتیک هتل کاروانیکا دارای رستوران، شربت خانه و کافه است. رستوران در فضای درونی کاروان‌سرا واقع شده و این در حالی است که شربت خانه و کافه دارای فضای بیرونی نیز هستند.

منوی رستوران کاروانیکا تماماً ایرانی است. آنچه این رستوران را دیگر رستوران‌های کرمان متمایز می‌سازد بوفه‌ی خارق‌العاده و جذاب آن است. در کافه و شربت خانه نیز انواع شیرینی و کیک و همچنین نوشیدنی‌های سردوگرم سرو می‌شوند.

در مشترک کاروانسرا با بازار وکیل کرمان از دیگر ویژگی‌های ممتاز بوتیک هتل کاروانیکا به شمار می‌رود. قرارگیری بوتیک هتل در مرکز شهر، دسترسی به بناهای تاریخی و تماشایی کرمان و واقع در مجموعه گنجعلی خان کرمان، همگی بر موقعیت بی‌نظیر این بوتیک هتل تأکید دارند.

مهمان بوتیک هتل کاروانیکا باشید

مهمان بوتیک هتل کاروانیکا باشید

بوتیک هتل کاروانیکا یا کاروانسرای وکیل کرمان علاوه بر محیطی برای مهمان‌نوازی باسابقه بیش از 150 سال، یکی از جاذبه‌های دیدنی و تاریخی کرمان به شمار می‌رود. با فضا و چیدمانی سنتی که محیطی مطلوب و به‌یادماندنی را برای گذران اوقاتی خوش فراهم کرده است. حتی اگر در کاروانیکا اقامت نداشته باشید می‌توانید از رستوران، شربت خانه و کافه هتل بهره‌مند شوید. رستوران کاروانیکا یکی از بهترین رستوران‌های کرمان است.

کاروانیکا یکی از هتل‌های گروه بین‌المللی هتلداری و گردشگری رکسان است. این مجموعه مدیریت و بهره‌برداری از هتل‌هایی همچون هتل قصرالضیافه قدس رکسان در مشهد، هتل‌های فرودگاهی رکسان و رمیس در تهران و هتل بین‌المللی رکسان کربلا را برعهده دارد. فعالیت‌های بین‌المللی این مجموعه سبب شده است تا به بهترین شکل بتوانند استانداردهای هتل‌داری و گردشگری دنیا را بومی‌سازی و علاوه بر ارتقای کیفیت صنعت هتلداری و گردشگری، مقاصد تازه‌ای از سفر را برای مسافران خاص و عام تعریف کنند.

با اقامت در بوتیک کاروانیکا بخشی از تاریخ بزرگ‌ترین بوتیک هتل دنیا خواهید بود. برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش رزرواسیون به شماره 2 -32260001-034تماس بگیرید.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *